23 Şubat 2015 Pazartesi

NEDEN HALA WEB SİTENİZ YOK ?

Teknolojinin gelişmesiyle internet hayatımızın bir parçası haline geldi. Gün geçtikçe internet kullanıcısı hızla artmakta. Peki siz pasif mi aktif mi kullanıcısınız ? Diğer internet kullanıcılarından bir farkım olsun istiyorsanız mutlaka bir web siteniz olmalı.
İnternet sitesinin bana faydası olacak mı ?
Şahsınıza özel bir web sitesi olursa artık ayrıcalıklı olmuş olacaksınız. İsminize yatırım yaptığınız için arama motorlarında isminizi soyisminizi yazdığınızda ön planda siz çıkacaksınız. Bir zaman önce iş başvurularında CV çok önemliydi. İşe alımlarında CV detaylı bir şekilde incelenirdi. Sonra facebook sosyal ağı aktif kullanılmaya başlandı. İş verenler iş başvurusu yapan kişilerin facebook profillerini de incelemeye başladılar. Ama artık iş verenler bununla da yetinmiyorlar. Arama motorlarında isimlerini aratıyorlar ön planda çıkan verileri inceliyorlar. Eğer web siteniz var ise cv doldurmanıza gerek bile kalmayabilir. Çünkü web siteniz sizin otobiyografiniz olur.
Veya bir şirket sahibi misiniz ? Rakip firmalarınızdan bir adım önde olmak istiyorsanız mutlaka web siteniz olmalı. Bu şirketinize çok büyük katkı sağlayacaktır. Broşürler çok rağbet gören tanıtım aracıdır. 2000 adet broşürde 2000 kişiye ulaşabilirsiniz. Broşür basıltıktan sonra da değişim şansınız yoktur. Düşünün kampanyanızı değiştirmek isteyebilirsiniz.. yada telefonunuz değişti.. Kar yapayım derken bir anda zarar etmiş olursunuz. 
TV, radyo, gazete reklamlarına hiç girmeyelim bence buraya verilen ücretlerle belki 100-200 adet web sitesi yaptırabilirsiniz. Üstelik yaptıracağınız bu reklam ya günü birlik olacak yada haftalık. Eğer reklamların devam etmesini istiyorsanız tekrardan yüklü miktarlar ödemek zorundasınız.
Web sitesi sahibi olursanız, daha düşük maliyetlerle daha çok kişiye ulaşmış olursunuz ve istediğiniz an sitenizi güncelleyip kampanyanızı, adresinizi yada telefonuzu değişebilirsiniz. Ayrıca burada renkli,sesli, görüntülü reklamları istediğiniz kadar yapabilirsiniz. Ayrıca web sitenizle beraber 24 saat kesintisiz herkese ulaşılabilir olacaksınız.
Siteniz var ise size özel maillerinizde olacaktır. Şahıs web siteniz var ise bu ise çok büyük bir prestij sağlayacaktır. info@ufukerbil.com gibi mailiniz olacaktır. Ben bu mailin çok faydasını gördüm. Bu mail sayesinde ekstra indirimler ve öncelikler sağlandı bana çünkü mail adresi ciddiyetimi artırmıştı. Düşünsenize böyle bir mail olduğumu yakisikli_cix_cojuk_6389@... ne kadar ciddiye alabilir ki karşımdaki beni..
Eğer şirketseniz mailler sayesinde tanıtım mailleri gönderebilirsiniz. Hemen siteniz ve kampanyalarınız hakkında müşterilerinize bilgi aktarmış olursunuz. 

Web sitesi günümüzde artık bir ihtiyaçtır. Sizin hala web siteniz yoksa hemen bizimle iletişime geçiniz. Bu büyük internet sektöründe hemen yerinizi almalısınız.

Hiç yorum yok: